Δεν άρεσε… Έπεσε βαριά «ΚΑΜΠΑΝΑ» στους παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Δεν άρεσε… Έπεσε βαριά «ΚΑΜΠΑΝΑ» στους παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Μπορεί ο Ερυθρός Αστέρας να επέστρεψε στις νίκες, ωστόσο η διοίκηση δεν ξέχασε την ήττα από την Παρτιζάν και το πρόστιμο ήταν τσουχτερό!

Η Παρτιζάν έσπασε το αήττητο του Αστέρα, πήρε νίκη γοήτρου και σκόρπισε έντονη απογοήτευση στις τάξεις του συλλόγου. Μπορεί οι πρωταθλητές να αντέδρασαν άμεσα με τη νίκη επί της Βοζντόβατς, ωστόσο η διοίκηση δεν ξέχασε την κάκιστη εμφάνιση. Για το λόγο αυτό τιμώρησε κάθε παίκτη της ομάδας με τσουχτερό πρόστιμο που αγγίζει τις 5000 ευρώ, κάτι που δεν άρεσε στα αποδυτήρια!

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE