ΚΥΠΡΟΣ: 7χρονος πήγε στο σχολείο με καρούμπαλο και κινητοποιήθηκαν οι Αρχές – Του έριξε τενεκεδάκι η μητέρα του

ΚΥΠΡΟΣ: 7χρονος πήγε στο σχολείο με καρούμπαλο και κινητοποιήθηκαν οι Αρχές – Του έριξε τενεκεδάκι η μητέρα του

Περιστατικό βίας στην οικογένεια εξετάζει τοπικός αστυνομικός σταθμός παραλιακής πόλης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, 7χρονος μετέβη το πρωί στο σχολείο φέροντας κτύπημα σε σημείο στο πρόσωπό του (καρούμπαλο), με τους δασκάλους να ανησυχούν και να ειδοποιούν το Γραφείο Ευημερίας.

Το αποτέλεσμα ήταν να δώσει το παιδί εντός της ημέρας (26/09) οπτικογραφημένη κατάθεση στην Αστυνομία, αλλά και να εξεταστεί από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα.

Όπως φαίνεται από τις εξετάσεις το παιδί είχε εισέλθει σε κλουβί σε σκύλο και η μητέρα πέταξε προς το μέρος του αντικείμενο (τενεκεδάκι) με αποτέλεσμα το παιδί να τραυματιστεί στο πρόσωπο και να βγάλει καρούμπαλο.

Αρμόδια και καλά ενημερωμένη πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι «πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό» και πως «δεν υπάρχει ιστορικό κακοποίησης στην εν λόγω οικογένεια».

«Το παιδί φέρεται να είναι πολύ ζωηρό και η μητέρα πάνω στον εκνευρισμό της έριξε αντικείμενο προς το μέρος του, χωρίς να θέλει να το τραυματίσει. Παρ΄ όλα αυτά γίνονται απ΄ όλους τους εμπλεκόμενους οι ανάλογοι χειρισμοί» ανέφερε η ίδια πηγή πληροφόρησης.

Να σημειωθεί πως δεν κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί το παιδί μακριά από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE