Ο «τελικός» του Αναστασίου και η… κυκλοφορία του Χάβου

Ο «τελικός» του Αναστασίου και η… κυκλοφορία του Χάβου

Κάθε άλλο παρά άνετα αισθάνεται ο Γιάννης Αναστασίου στον πάγκο του Ατρόμητου.

Η εικόνα και η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του Περιστερίου στα τέσσερα πρώτα ματς πρωταθλήματος, δεν είναι αυτή που ήθελαν και περίμεναν οι Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος, όταν το περασμένο καλοκαίρι προτιμούσαν τον «Γιόχαν» και…έκοβαν τον Δανό Τόμας Κρίστιανσεν με τον οποίο είχαν κατ΄ιδίαν επαφή και τον πέρασαν από τη διαδικασία συνέντευξης.

Το προσεχές παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα έχει χαρακτήρα…τελικού για τον κόουτς Αναστασίου. Κι έτσι και δεν τα καταφέρει, τότε ένα από τα ονόματα που θα κυκλοφορήσουν στο Περιστέρι για την μετά – Αναστασίου εποχή θα είναι του Μάκη Χάβου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» – ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE