Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ ταρακούνησε στην Κωνσταντινούπολη

Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ ταρακούνησε στην Κωνσταντινούπολη

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε σήμερα την Κωνσταντινούπολη.

Το ευρωπαϊκό σεισμολογικό κέντρο ανακοίνωσε ότι ο σεισμός ήταν 5,9 Ρίχτερ ενώ το Κέντρο Διαχείρισης Έκτακτων Καταστάσεων και Καταστροφών (AFAD) ανακοίνωσε ότι ο σεισμος ήταν 5,8 Ρίχτερ. Επίκεντρο του σεισμού είναι και πάλι το Σιλίβρι, όπως και πριν από τρεις μέρες όταν σημειώθηκε σεισμός 4,8 Ρίχτερ.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι σε κάποιες περιοχές η τηλεφωνική επικοινωνία έχει διακοπεί. Πολύς κόσμος βγήκε στους δρόμους τρομαγμένος αναφέροντας ότι δεν θα μπουν στα σπίτια τους, καθώς φοβούνται ότι πλησιάζει μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE