Έβαλε γκολ στη Γιουνάιτεντ και σήμερα γράφει τεστ στο σχολείο!

Έβαλε γκολ στη Γιουνάιτεντ και σήμερα γράφει τεστ στο σχολείο!

O Λουκ Μάθισον σκόραρε χθες βράδυ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σήμερα έχει να γράψει τεστ στο σχολείο.

 

Είναι μόλις 16 χρόνων και σήμερα μιλούν όλοι γι’ αυτόν στην Αγγλία. Ο ίδιος ο παίκτης της Ρότσντεϊλ, βέβαια, εμφανίστηκε πολύ προσγειωμένος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ» λέγοντας, μάλιστα, πως προτεραιότητά του είναι τα μαθήματά του!

«Θα ήμουν στο σχολείο σήμερα. Αλλά θα πάω αύριο (σ.σ. σήμερα) και θα αναπληρώσω το κενό, μόλις έχουμε ρεπό, καθώς πρέπει να να γράψω και ένα τεστ στην ψυχολογία. Ανυπομονώ. Βασικά, δεν νομίζω να κοιμηθώ σήμερα. Η Ρότσντεϊλ και το σχολείο με υποστηρίζουν πολύ. Αγαπώ να μαθαίνω. Είναι αυτό που θέλω. Το ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι που μπορεί στηριχθείς. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Θέλω να έχω έτοιμο το εναλλακτικό πλάνο» είπε ο πιτσιρικάς και πρόσθεσε αναφερόμενος στο γκολ:

«Σούταρα και την έστειλα στον ουρανό των διχτυών και το σώμα μου απλά… έφυγε. Έτρεξα στους οπαδούς της Ρότσντεϊλ και έπεσα με τα γόνατα. Νόμιζα θα πέσω στο κενό. Είναι μια τρομερή στιγμή. Εγώ είμαι οπαδός της Νόριτς. Ο μπαμπάς μου είναι από το Νόριτς, μεγάλωσα με τη Νόριτς . Μερικοί από τους καλύτερους φίλους μου είναι οπαδοί της Γιουνάιτεντ. Δεν έχω ανοίξει ακόμα το κινητό μου. Φοβάμαι να το κάνω».

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.