Στο «κόλπο» για Μάντζουκιτς

Στο «κόλπο» για Μάντζουκιτς

Στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Μάριο Μάντζουκιτς, ενόψει Γενάρη, φαίνεται να μπαίνει η Γουέστ Χαμ.

Σε «εξίσωση» για δυνατούς λύτες έχει εξελιχθεί το μέλλον του Μάριο Μάντζουκιτς.

Τελευταία ομάδα που φαίνεται να έχει μπει στο κυνήγι της υπογραφής του, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι η Γουέστ Χαμ, σύμφωνα με το «TuttoJuve». Tα «σφυριά» παρουσιάζουν ως διαπραγματευτικό τους όπλο προς τον υψηλόσωμο φορ τον εγγυημένο χρόνο συμμετοχής πουν θα έχει στην ομάδα του Λονδίνου.

Ο Κροάτης επιθετικός είναι εκτός πλάνων του Μαουρίτσιο Σάρι στη Γιουβέντους, με αποτέλεσμα να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ήδη σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει πρόταση στον παίκτη. Παράλληλα, λέγεται πως ο Μάντζουκιτς έχει απορρίψει πρόταση 7 εκατ. ευρώ ετησίως, από ομάδα του Κατάρ.

Η Γιουβέντους πάντως από τη μεριά της, θέλει 10 εκατ. ευρώ για να πουλήσει τον 33χρονο επιθετικό.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE