ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ο Ενσούε – Τι έγινε με Μ’ Μπιντά

ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ο Ενσούε – Τι έγινε με Μ’ Μπιντά

Ο Απόλλωνας παρέθεσε δείπνο στα ΜΜΕ, στο αθλητικό του κέντρο, στο Κολόσσι.

Μεταξύ άλλων, στο γεύμα, συζητήθηκαν τα θέματα Ενσούε και Μ’ Μπιντά. Ο Ισπανός, εδώ και τρεις μέρες προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Αν, ωστόσο, παρουσιαστεί ξανά το πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρεί τον ποδοσφαιριστή, τότε θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Μ’ Μπιντά, θα ξεκινούσε βασικός με την Ομόνοια, ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετώπισε δεν το άφησε. Ο τραυματισμός του Γάλλου εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου, και για αυτό έμεινε εκτός αποστολής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE