Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Του Στέλιου Στυλιανού
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο νεκρός εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένη οικία πλησίον των γραφείων της ΣΕΚ στην Πλατεία Ηρώων, ενώ όπως πληροφορούμαστε η δυσοσμία ήταν τόσο έντονη που δεν μπορούσες εύκολα να πλησιάσεις το σημείο.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τη σκηνή, η οποία και θα φρουρείται μέχρι το πρωί της Πέμπτης 26/9, κάνουν λόγο για αλλοδαπό άντρα, με την Αστυνομία να προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία για την ταυτότητά του.
«Μυστήριο» παραμένει και ο τρόπος με τον οποίο ο άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ φαίνεται πως έχει αφήσει την τελευταία του πνοή εδώ και αρκετές μέρες, χωρίς οποιασδήποτε να ενδιαφερθεί ή να τον αναζητήσει προχωρώντας σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις