Αναστέλλεται η 24ωρη απεργία εργαζομένων της Αρχής Λιμένων

Αναστέλλεται η 24ωρη απεργία εργαζομένων της Αρχής Λιμένων

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η 24ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει για την Πέμπτη 26/9, οι εργαζόμενοι της Αρχής Λιμένων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για μη ικανοποίηση αιτημάτων που σχετίζονται με το Ταμείο Υγείας τους.

 
Όπως ανέφεραν στο ΚΥΠΕ συντεχνιακές πηγές, μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, με το ΔΣ της Αρχής Λιμένων, λήφθηκαν κάποιες γραπτές διαβεβαιώσεις που ικανοποιούν τα αιτήματα των εργαζομένων.
 
Ως εκ τούτου, η αυριανή 24ωρη στάση εργασία, την οποία είχαν εξαγγείλει μετά από δίωρη στάση εργασίας, αναστέλλεται.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE Εικόνα – Ολομέλεια Βουλής: Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2026

LIVE Εικόνα – Ολομέλεια Βουλής: Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2026

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE