Τι είπε:
«Δύσκολο ματς, θέλουμε να πάρουμε την νίκη. Κάναμε γκέλα με τον Ολυμπιακό. Η νίκη είναι μονόδρομος την Παρασκευή, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Αν θα ανενώσει: «Δεν κάναμε κάποια συζήτηση. Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή είναι να πάρει η ομάδα τους βαθμούς που πρέπει την Παρασκευή και να συνεχίσουμε. Υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε με την ομάδα για να δούμε τι θα γίνει. Δεν είναι κάτι που με προβληματίζει εμένα αλλά ούτε την ομάδα αυτή την στιγμή».
Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ σκοράρει από τα πέναλτι ενώ μόνο ένα γκολ έβαλε χωρίς αυτά: «Δεν το βρίσκουμε σαν πρόβλημα. Για να μας κάνουν πέναλτι σημαίνει ότι είμαστε στην περιοχή. Δεν καταλαβαίνω γιατί το βρίσκουν παράλογο. Δεν είναι κάτι που μας αγχώνει. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες στα προηγούμενα παιγνίδια. Θα έρθουν τα γκολ και από άλλες φάσεις. Το πιο σημαντικό είναι να βελτιώσουμε τα λάθη μας».
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com