Συνάντηση με την Ελ. Σπέχαρ είχει η 'Απόφαση ειρήνης'

Συνάντηση με την Ελ. Σπέχαρ είχει η 'Απόφαση ειρήνης'

Συνάντηση με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπορ, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, κατόπιν δικής της πρόσκλησης, είχε την Τετάρτη 25/9 αντιπροσωπεία της κίνησης "Απόφαση Ειρήνης".


Σύμφωνα με ανακοίνωση της κίνησης, η κα. Σπέχαρ ζήτησε να ενημερωθεί για το ιστορικό δημιουργίας της, χαιρέτισε την δέσμευση της "Απόφασης" ως προς τη μορφή λύσης του Κυπριακού, ενημέρωσε για τις δράσεις των ΗΕ και συμφωνήθηκε ο καταρτισμός ενός προγράμματος συνεργασίας.

Εκ μέρους της κίνησης συμμετείχαν οι Αλέκος Μαρκίδης, Ανδρέας Χρίστου, Ιωάννης Κασουλίδης, Κίκης Καζαμίας, Νίκος Μεσαρίτης και Χάρης Ψάλτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE