Πανέτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση στο Β΄ προκριματικό του BCL ο Κεραυνός!

Πανέτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση στο Β΄ προκριματικό του BCL ο Κεραυνός!

Ο Κεραυνός ετοιμάζεται για να υποδεχθεί την Λιθουανική Lietkabelis, στον 1ο αγώνα για τον β΄ προκριματικό γύρο του Basketball Champions League.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο την Πέμπτη (26/9) στις 19:00 στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο και θα μεταδίδεται ζωντανά σε live streaming από την διαδικτυακή τηλεόραση του Alfa Sports TV.

Η περσινοί πρωταθλητές Κύπρου έκαναν την υπέρβαση στην α’ προκριματική φάση, όπου παρά την ήττα που δέχθηκαν στο πρώτο παιχνίδι στον Στρόβολο με 95-86 από την Bakken Bears, στην συνέχεια ταξίδεψαν στην Δανία και νίκησαν τις «αρκούδες» με 94-69, πετυχαίνοντας μία ιστορική πρόκριση.

Ο Κεραυνός αποτελεί την πρώτη κυπριακή ομάδα που καταφέρνει να φθάσει μέχρι τον β’ προκριματικό γύρο του Basketball Champions League και πλέον ο στόχος είναι να μπορέσει να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Lietkabelis, ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση του στους ομίλους της διοργάνωσης.

Το έργο του Κεραυνού δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο το συγκρότημα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη έχει αποδείξει πως διαθέτει ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο που μπορεί να επικρατήσει κάθε αντιπάλου.

Η είσοδος στο κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι ελεύθερη για τους φίλους του Κεραυνού και της κυπριακής καλαθόσφαιρας, που επιθυμούν να βρεθούν στον Στρόβολο για να στηρίξουν τους «ερυθροκίτρινους».

Η κάρτα φιλάθλου είναι απαραίτητη για όσους θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Πηγή: basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.