Συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του το ταξιδιωτικό γραφείο «Biblio-Globus»

Συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του το ταξιδιωτικό γραφείο «Biblio-Globus»

Η κατάρρευση της Thomas Cook δεν θα επηρεάσει της δραστηριότητες του ρωσικού διοργανωτή ταξιδίων «Biblio-Globus».

Ανακοίνωση που εκδόθηκε με αφορμή την κατάσταση όπως αυτή διαμορφώνεται με την κατάρρευση της Thomas Cook, σημειώνει ότι η «Biblio-Globus» συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της.

Η πτώχευση του βρετανικού διοργανωτή ταξιδίων δεν θα επηρεάσει της δραστηριότητες της «Biblio-Globus», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι όλες οι υποχρεώσεις του πρακτορείου έχουν αναληφθεί από το ρωσικό τουριστικό πρακτορείο «Tour operator BG» LLC. Προστίθεται ότι έχουν γίνει όλες οι διευθετήσεις με βάση τα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί με τα τουριστικά καταλύματα και τις εταιρείες μεταφορών, καθώς και ότι το πτητικό πρόγραμμα ελέγχεται από συνέταιρους του «Tour Operator BG» LLC.

Η ανακοίνωση καταλήγει τονίζοντας ότι «ως προορισμός, η Κύπρος αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και θα συνεχίσουμε να αυξάνουμε τους αριθμούς και να καταβάλλουμε προσπάθεια να μεταφέρουμε περισσότερους τουρίστες», στο νησί.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE