Αυτό είναι άδικο! Υπήρχαν παιδιά και βρέφη μέσα στο Airbus

Αυτό είναι άδικο! Υπήρχαν παιδιά και βρέφη μέσα στο Airbus

Ξεκληρίστηκε μια ολόκληρη τάξη μαθητών από τη Γερμανία.

Σοκ, θρήνος και πένθος… Δεκαέξι παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 14 έως 15 ετών και οι δύο Γερμανοί καθηγητές- συνοδοί επέβαιναν στο μοιραίο AirBus και έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά τα παιδιά συμμετείχαν σε ένα πρόγραμμα μαθητών και είχαν μείνει για μια εβδομάδα στο λύκειο του Linars del Valles στην Καταλονία. Κάποιοι από τους μαθητές, αναφέρουν ξένα πρακτορεία, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνουν την είδηση, έχασαν την πτήση επειδή ξέχασαν τα διαβατήριά τους.

Για το ίδιο θέμα το Reuters μεταδίδει πως μια εκπρόσωπος της πόλης Χάλτερν αμ Ζε, στη βορειοδυτική Γερμανία, επιβεβαίωσε πως οι 16 μαθητές και δύο καθηγητές ενός σχολείου της πόλης επέβαιναν στο αεροσκάφος Airbus A320 της εταιρείας Germanwings.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βίντεο με εικόνες φρίκης από τη πολύνεκρη συντριβή του αεροσκάφους στις Άλπεις

Τραγωδία: Βρέθηκαν τα πρώτα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους – Δεν υπάρχουν επιζώντες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικό «κραχ» για το Υφ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Μετωπική σύγκρουση Κυβέρνησης - Αντιπολίτευσης με φόντο το «μπλόκο» στη Ραουνά

Πολιτικό «κραχ» για το Υφ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Μετωπική σύγκρουση Κυβέρνησης - Αντιπολίτευσης με φόντο το «μπλόκο» στη Ραουνά

Σε ένα πρωτοφανές πεδίο πολιτικής μάχης εξελίσσεται το παρασκήνιο και το προσκήνιο της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE