ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φόβοι για ‘ΡΑΝΤΕΒΟΥ’ Θύρας 9-Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Σοβαρός κίνδυνος για επεισόδια

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φόβοι για ‘ΡΑΝΤΕΒΟΥ’ Θύρας 9-Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Σοβαρός κίνδυνος για επεισόδια

Το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου υπάρχει πιθανότητα, εάν δεν αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες μέρες, να βρεθούν οργανωμένα και την ίδια ώρα σε κεντρικό σημείο της Λευκωσίας ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ και η Θύρα 9!

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου στις 16:30 οι πορτοκαλί ετοιμάζουν πάρτι στον Αρχάγγελο για τα 40χρονα τους. Την ίδια ώρα όμως θα είναι σε εξέλιξη (ώρα έναρξης 15:30) το παιχνίδι της Ομόνοιας 1948 κόντρα στον Εθνικό Λατσιών στο γήπεδο «Κερύνεια Επιστροφή» και αναμένεται να υπάρξει μεγάλος αριθμός φιλάθλων όπως και φυσικά η παρουσία της Θύρας 9.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γήπεδο της ΠΑΕΕΚ, που είναι και η έδρα της Ομόνοιας 1948, είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από το προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ όπου θα βρίσκονται οι πορτοκαλί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη στην Αστυνομία έχουν αντιληφθεί το θέμα που δημιουργείται και μέσα στις επόμενες μέρες ίσως να υπάρξουν εξελίξεις και αλλαγές καθώς είναι μεγάλος ο κίνδυνος να ξεσπάσουν επεισόδια εάν παραμείνει ως έχει το πρόγραμμα.

Η ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ:

Το πρόγραμμα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στην 2η αγωνιστική:

Ανδρέας Χρίστου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE