Το τρίτο ημίχρονο «αδίκησε» τον Εφραίμ όμως πλέον είναι… ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ

Το τρίτο ημίχρονο «αδίκησε» τον Εφραίμ όμως πλέον είναι… ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ

Είναι γεγονός πως μετά το δραματικό φινάλε στο Παραλίμνι οι φωνές για τη διαιτησία και η ένταση που επικράτησε επισκίασαν το αγωνιστικό κομμάτι.

Το… τρίτο ημίχρονο με τις φωνές, την ένταση και τα παρατράγουδα επισκίασε και την καλή εμφάνιση του Γιώργου Εφραίμ, ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 63ο λεπτό.

Ο Κύπριος διεθνής επέστρεψε σε αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά μετά τον Μάϊο και είναι γεγονός πως ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες των γαλαζοκιτρίνων στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Ναι μεν δεν έφτασε σε πολύ ψηλά στάνταρ απόδοσης όμως έδειξε πως αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε για να φτάσει στα γνωστά και πολύ ψηλά επίπεδα που μας έχει συνηθίσει, θα χρειαστεί να πάρει κι άλλο αγωνιστικό χρόνο στα πόδια του.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.