Και το Κυπριακό στα θέματα που συζήτησαν Γκουτέρες - Ερντογάν

Και το Κυπριακό στα θέματα που συζήτησαν Γκουτέρες - Ερντογάν

Η κλιματική αλλαγή, η συριακή κρίση, η κατάσταση στη Λιβύη και το κυπριακό, ήταν τα θέματα που συζήτησαν νωρίτερα την Τρίτη 24/09, σε συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, ο ΓΓ του ΟΗΕ  Αντόνιο Γκουτέρες κι ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΓΓ, ο κ. Γκουτέρες κι ο πρόεδρος Ερντογάν «αντάλλαξαν απόψεις για την μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής,. Συζήτησαν επίσης καταστάσεις αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένης της Συρίας, της Λιβύης και της Κύπρου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE