Φιλικό στην Αθηαίνου λόγω διακοπής

Φιλικό στην Αθηαίνου λόγω διακοπής

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Οθέλλο.

Αναλυτικά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ενημερώνει ότι την ερχόμενη Παρασκευή (28/09) και η ώρα 18:00 στα πλαίσια της διακοπής του πρωταθλήματος με αφορμή την διεξαγωγή της ασπίδας της Κ. Ο. Π μεταξύ του πρωταθλητή και κυπελλούχου 2018-2019, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον Οθέλλο Αθηαίνου στο Στάδιο του Οθέλλου στην Αθηαινου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE