Αποχωρεί προβληματισμένος ο Μακρίδης…

Αποχωρεί προβληματισμένος ο Μακρίδης…

Παρελθόν από τον πάγκο του Εθνικού Άχνας αποτελεί και επίσημα ο Απόστολος Μακρίδης.

Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Εθνικού Άχνας να τον μεταπείσουν, ο κύπριος κόουτς είχε πάρει την απόφαση του. Μάλιστα, σε δηλώσεις του ανέφερε πως δεν θα αναλάβει άλλη ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κουράστηκε…

Έντονα προβληματισμένος αποχωρεί από τον πάγκο του Εθνικού ο Απόστολος Μακρίδης. Ο Κύπριος κόουτς, με βάση και τις δηλώσεις του μετά από αρκετά παιχνίδια, είχε απογοητευτεί από την διαιτησία, από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο Εθνικός, ενώ ιδιαίτερα ενοχλημένος ήταν όταν κατηγόρησαν τους παίκτες του πως αγωνίζονται επικίνδυνα.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν το ματς με την ΑΕΛ, όταν ο τεχνικός του Εθνικού Άχνας δεν θέλησε να σχολιάσει το παιχνίδι και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική μας και καλό Πάσχα στον κόσμο. Φάνηκε πως κουράστηκε από την κατάσταση και έκρινε καλύτερο να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.

«Είναι πολλοί οι λόγοι της παραίτησης μου», είπε στο «GOAL» ο Απόστολος Μακρίδης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE