Δώδεκα παιδίατροι ανακοίνωσαν την ένταξή τους στο ΓεΣΥ - Η λίστα με τα ονόματα

Δώδεκα παιδίατροι ανακοίνωσαν την ένταξή τους στο ΓεΣΥ - Η λίστα με τα ονόματα

Ομάδα δώδεκα παιδιάτρων ανακοίνωσε σήμερα την ένταξή της στο ΓεΣΥ, ύστερα από παροτρύνσεις γονέων, όπως αναφέρουν.

 
«Οραματιζόμενοι ένα λειτουργικό σύστημα, δώσαμε χρόνο για βελτιώσεις. Ως οφείλαμε, συστρατευτήκαμε με την ηγεσία μας σ’ έναν κοινό αγώνα. Αναλάβαμε υπεύθυνα πρωτοβουλίες, για αλλαγές, που θα έδιναν τη δυνατότητα υλοποίησης αυτού του οράματος, βάζοντας στην άκρη τους κινδύνους προσωπικού κι επαγγελματικού κόστους», αναφέρει η ανακοίνωση.
 
«Η ένταξη μας στο ΓεΣΥ, γίνεται αφού έχουμε εξαντλήσει όλα τα πιο πάνω περιθώρια και λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψη την έντονη επιθυμία και παρότρυνση γονέων που διαχρονικά μας εμπιστεύονταν τα παιδιά τους, να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από τον δικό τους παιδίατρο, εντός του πλαισίου του νέου συστήματος, ιδιαίτερα αυτών που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες», προστίθεται.
 
Την ανακοίνωση υπογράφουν οι παιδίατροι:
 
Αθανάσιος Αθανασίου
 
Άννα Βαλανίδου Μαυρονικόλα
 
Βάσω (Βασιλική) Παπαβασιλείου
 
Ελένη Σταύρου
 
Έλενα Χριστοφόρου Πέτσα
 
Έλλη Αρμοστή-Σιακαλλή
 
Ιλιάδα Ευριπίδου
 
Κυριάκος Χατζηλαμπρής
 
Μάκης Σολωμού
 
Ξένια Κορνηλίου
 
Χριστίνα Καραολή
 
Χρυσάνθη Χαλλουμάκη Καραγεωργιάδου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE