Συγκλονιστική η πρώτη φωτογραφία στα συντρίμμια του Airbus Α320 – «Κρανίου τόπος» η περιοχή

Συγκλονιστική η πρώτη φωτογραφία στα συντρίμμια του Airbus Α320 – «Κρανίου τόπος» η περιοχή

Έχασαν τη ζωή τους 150 άνθρωποι.

Επιβατικό αεροπλάνο Airbus Α320 της γερμανικής εταιρείας χαμηλού κόστους Germanwings, θυγατρικής της Lufthansa, συνετρίβη σήμερα στη νότια Γαλλία ενώ εκτελούσε απευθείας πτήση από την Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ.

Ιστοσελίδα της περιοχής με το όνομα «Le Dauphine Libere» δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία από τα συντρίμμια του αεροσκάφους.

Δείτε ακόμα:

Τραγωδία: Βρέθηκαν τα πρώτα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους – Δεν υπάρχουν επιζώντες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE