ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Παραπέμπονται στις 5 Νοεμβρίου σε απευθείας δίκη οι κατηγορούμενοι

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Παραπέμπονται στις 5 Νοεμβρίου σε απευθείας δίκη οι κατηγορούμενοι

Δεν έγινε η δικάσιμος στο μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας για την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας του Νίκου Ροδοθέου, όπως αναμενόταν. Υπενθυμίζουμε πως οι δύο κατηγορούμενοι είχαν συλληφθεί για την απόπειρα φόνου εναντίον του Ροδοθέου, στις 26 Νοεμβρίου 2018 στη Λευκωσία.   

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Αντ΄ αυτού οι δύο κατηγορούμενοι, ο Σλοβάκος Ντάντι Ρούντολφ και ο Παλαιστίνιος Άνταμ Αμπουραμαντάν, οδηγήθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο τους παρέπεμψε σε απευθείας δίκη στις 5 Νοεμβρίου, ώρα 09:00.

Η Κατηγορούσα Αρχή ζήτησε να μείνουν υπό κράτηση λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης και για να μην διαφύγουν στα κατεχόμενα όπου ήταν προηγουμένως ο Ρουντολφ. Σημειώνεται πως δεν υπήρχε οποιαδήποτε ένσταση στην απόφαση του Δικαστηρίου για να μείνουν υπό κράτηση οι κατηγορούμενοι.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Σε συνοριακές διαφορές φέρεται να οφείλεται η απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου με θύμα 41χρονο και φερόμενο δράστη 55χρονο, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE