Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα – Ανακοίνωσε με όλες τις πληροφορίες

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα – Ανακοίνωσε με όλες τις πληροφορίες

Επίσημη ενημέρωση από την ΑΕΚ…

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο AEK ARENA, που θα διεξαχθεί Παρασκευή (27/09) στις 19:00.

Η προπώληση ξεκίνησε το πρωί από τα Γραφεία του Σωματείου, καθώς και ηλεκτρονικά.

Εισιτήρια θα πωλούνται για τις εξέδρες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια).

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται η Κάρτα Φιλάθλου.

Οι είσοδοι, τα ταμεία και το Συνεργείο Έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (17:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων:

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Παρασκευή: 09:00-15:00»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE