ΑΕΚ: Πακέτα εισιτηρίων για τους τέσσερις εντός έδρας αγώνες

ΑΕΚ: Πακέτα εισιτηρίων για τους τέσσερις εντός έδρας αγώνες

Πακέτα εισιτήριων για τα εναπομείναντα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, κυκλοφορεί η ΑΕΚ. Η ανακοίνωση και οι τιμές:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει μετά από αυξημένη ζήτηση του κόσμου αποφάσισε την κυκλοφορία νέων πακέτων εισιτηρίων για τα τέσσερα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια των πλέι-οφ του πρωταθλήματος, με πρώτο αυτό της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ.

Οι τιμές των πακέτων εισιτηρίων για τα τέσσερα παιχνίδια έχουν καθοριστεί στα 40 ευρώ τα κανονικά εισιτήρια και στα 25 ευρώ τα μαθητικά εισιτήρια, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

Υπενθυμίζουμε ότι η τιμή του απλού κανονικού εισιτηρίου για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα είναι 15 ευρώ και του απλού μαθητικού εισιτηρίου 10 ευρώ και αυτές οι τιμές θα ισχύουν και για φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων.

Δεν θα ισχύσει καμία άλλη κάρτα ελευθέρας εισόδου.

Ο κόσμος μας μπορεί να προμηθευτεί τα πακέτα εισιτηρίων από το πρωί της Πέμπτης (26/03) στα γραφεία του Σωματείου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.