Τις θέσεις της θα εκθέσει στον Υπουργό Παιδείας η ΟΕΛΜΕΚ

Τις θέσεις της θα εκθέσει στον Υπουργό Παιδείας η ΟΕΛΜΕΚ

Τις θέσεις της για τη νέα μορφή αξιολόγησης των μαθητών, την μη έγκαιρη στελέχωση των σχολείων και τις κακές συνθήκες εργασίας στα σχολεία, θα αποστείλει στον Υπουργό Παιδείας Κώστα Χαμπιαούρη η ΟΕΛΜΕΚ, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της εκπαιδευτικής οργάνωσης Κώστας Χατζησάββας.


Σε ερώτηση του ΚΥΠΕ σχετικά με την κατάληξη που είχε η συνεδρία του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΛΜΕΚ νωρίτερα σήμερα, ο κ. Χατζησάββας απάντησε ότι αποφασίστηκε όπως «ανταποκριθούμε στην πρόσκληση του Υπουργού Παιδείας για να εκθέσουμε τις θέσεις μας για τη νέα μορφή αξιολόγησης των μαθητών, την μη έγκαιρη στελέχωση των σχολείων και για τις κακές συνθήκες εργασίας λόγω της μη τοποθέτησης κλιματιστικών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE