Απόρησε που έγινε αλλαγή απο το 30′ στο ΕΝΠ-ΑΠΟΕΛ!

Απόρησε που έγινε αλλαγή απο το 30′ στο ΕΝΠ-ΑΠΟΕΛ!

Στο 30′ της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο «Τάσος Μάρκου», ανάμεσα σε ΕΝΠ και ΑΠΟΕΛ είχαμε την πρώτη αλλαγή για τους βυσσινί.

Ο Κουμή, πήρε τη θέση του Μιτρέφσκι, μια αλλαγή τακτικής, κάτι που δεν άρεσε στον Σκοπιανό.

Καθώς αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο, ο αμυντικός της ΕΝΠ, κρατούσε το κεφάλι του και χαμογελούσε αμήχανα, απορώντας που έγινε αλλαγή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE