Ομόνοια: Οι παίκτες που είναι στο όριο

Ομόνοια: Οι παίκτες που είναι στο όριο

Μπήκαμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν μαζέψει κάρτες.

Στην Ομόνοια ο Κώστας Καϊάφας δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μαργκάσα και Οικονομίδη για το παιχνίδι με τον Ερμή που ακολουθεί, μιας και είναι τιμωρημένοι από κάρτες.

Η κάθε απώλεια από εδώ και πέρα είναι σημαντική και στο «τριφύλλι» καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί από εδώ και πέρα.

Μάλιστα, άλλοι τέσσερις παίκτες της Ομόνοιας βρίσκονται στο όριο. Λομπιανίτζε και Ασίς συμπλήρωσαν πέντε κίτρινες κάρτες ενώ Σκέμπρι και Γκουλόν έχουν από τρεις κίτρινες κάρτες.

Οι προπονήσεις επαναρχίζουν από αύριο ενώ την ερχόμενη Παρασκευή, η Ομόνοια θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Αμμόχωστος» (16:30).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.