Ευχάριστα νέα για τον οπαδό της ΑΕΚ που έπεσε στο κενό μετά από ενέδρα χούλιγκαν

Ευχάριστα νέα για τον οπαδό της ΑΕΚ που έπεσε στο κενό μετά από ενέδρα χούλιγκαν

Ευχάριστα είναι τα μηνύματα για τον οπαδό της Ένωσης, ο οποίος έπεσε από 3ο όροφο πολυκατοικίας σε ενέδρα χούλιγκαν στο Παλαιό Φάληρο.

Το βράδυ του Σαββάτου ο 23χρονος φίλος της ΑΕΚ έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην προσπάθεια του να ξεφύγει από ενέδρα χούλιγκαν στο Παλαιό Φάληρο.

Σήμερα το πρωί (23/9) διενεργήθηκαν νέες εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν ευχάριστα, αφού η ζωή του είναι εκτός κινδύνου.

Βρίσκεται ακόμη στην εντατική σε κώμα, όμως το αιμάτωμα στο κεφάλι του έχει σταματήσει.

Επιπλέον όλα τα ζωτικά του όργανα λειτουργούν δίχως μηχανική υποστήριξη, ενώ του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE