ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΕΔ: Καταγγελία γονέων - «Παιδιά έμειναν στο πεζοδρόμιο – Διευθυντές έκλεισαν καγκελόπορτες»

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΕΔ: Καταγγελία γονέων - «Παιδιά έμειναν στο πεζοδρόμιο – Διευθυντές έκλεισαν καγκελόπορτες»

Η μεμονωμένη στάση κάποιων διευθυντών Δημοτικών να κλείσουν τα κάγκελα των σχολείων και να τα ανοίξουν στις 8:25, ήταν το σημείο που προβλημάτισε του γονείς κατά τη σημερινή στάση εργασίας των δασκάλων μελών της ΠΟΕΔ.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Σωτήρης Χριστοφή, η απόφαση αυτή στεναχώρησε τους γονείς καθώς υπήρξαν παιδιά που έμειναν στο πεζοδρόμιο μέχρι να ανοίξουν οι πόρτες των σχολείων, με το ρίσκο της ασφάλειας να αυξάνεται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE