Σοβαρά προβλήματα στην Ελλάδα από το κλείσιμο της Thomas Cook - Εγκλωβίστηκαν 50 χιλιάδες ταξιδιώτες

Σοβαρά προβλήματα στην Ελλάδα από το κλείσιμο της Thomas Cook - Εγκλωβίστηκαν 50 χιλιάδες ταξιδιώτες

Σοβαρά προβλήματα έχουν προκύψει στην Ελλάδα λόγω της χρεοκοπίας της Thomas Cook, ενός από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία του κόσμου, καθώς, όπως υπολογίζεται, 50 χιλιάδες τουρίστες παραμένουν αυτή τη στιγμή εγκλωβισμένη σε ελληνικό έδαφος.

Όπως σημείωσε ο Έλληνας Υπουργός Τουρισμού η χρεωκοπία της Thomas Cook δεν επιτρέπει σε χιλιάδες τουρίστες να πραγματοποιήσουν το ταξίδι επιστροφής τους από την Ελλάδα καθώς τα εισιτήρια τους έχουν ακυρωθεί.

Ο κ. Θεοχάρης σημείωσε ότι το Υπουργείο έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία προκειμένου οι εγκλωβισμένοι τουρίστες να μπορέσουν να επιστρέψουν στη χώρα τους, ενώ οι αρμόδιες Αρχές βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη βρετανική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας, η οποία ασφαλίζει τις πτήσεις και τα πακέτα διακοπών των τουριστών της Thomas Cook.

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι το τελευταίο τουριστικό σποτ της Thomas Cook ήταν για την Κω!

Στην Κρήτη υπάρχει το πιο σοβαρό πρόβλημα, καθώς το 80% των ξενοδόχων του νησιού συνεργάζονταν με το συγκεκριμένο πρακτορείο. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι εγκλωβισμένοι πελάτες, αλλά και οι επισκέπτες που είναι προγραμματισμένο να έρθουν το επόμενο διάστημα, και συνολικά για τα συμβόλαια και τις συνεργασίες της εταιρείας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE