ΚΥΠΡΟΣ: Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες- ‘Υγρός τάφος’ οι θάλασσες της επ. Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ: Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες- ‘Υγρός τάφος’ οι θάλασσες της επ. Αμμοχώστου

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές ηλικιωμένου άντρα στο νησί μας. Έχασε τη ζωή του στη θάλασσα ενώ άλλος ένας άντρας στη συνέχεια ανασύρθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για 80χρονο τουρίστα ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής 22/9 βρισκόταν με τη σύζυγό του σε παραλία της Αγίας Νάπας. Σε κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε με το ασθενοφόρο που κλήθηκε εσπευσμένα να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο ωστόσο ήταν ήδη αργά. Ο άτυχος άντρας είχε χάσει τη ζωή του.

Το δεύτερο τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 22/9 όταν 67χρονος άντρας από την Ρωσία εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος σε παραλία του Πρωταρά. Ανασύρθηκε στην ακτή από τους ναυαγοσώστες όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ωστόσο να ανανήψει.

Στο Νοσοκομείο που μεταφέρθηκε οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου τόσο του 80χρονου Αυστριακού όσο και του 67χρονου Ρώσου θα διαπιστωθούν μετά την νενομισμένη νεκροτομή στη σορό τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE