ΜΕΣΑ η… τριάδα-φωτιά στο «Παπαδόπουλος»

ΜΕΣΑ η… τριάδα-φωτιά στο «Παπαδόπουλος»

Η Πάφος, φιλοξενείται από την Ανόρθωση στο «Παπαδόπουλος» και ο Ζέλικο Κόπιτς… έριξε όλα του τα δυνατά χαρτιά κόντρα στην «Κυρία».

Στην αρχική ενδεκάδα της παφιακής ομάδας βρίσκονται οι Ντάνι Γουίλιαμς μεσοαμυντικός, Τζέισον Πάντσεον μέσος, και Μπακαρί Σακό μεσοεπιθετικός.

Όλα τα αστέρια δηλαδή της ομάδας, κάτι που δείχνει ότι δεν θα έχει παθητικό ρόλο απέναντι στην Ανόρθωση και θα παλέψει για θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE