Νέο επεισόδιο ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ στην Αγγλία – Ενωμένοι οι παίκτες κόντρα στους οπαδούς και προσωρινή διακοπή αγώνα

Νέο επεισόδιο ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ στην Αγγλία – Ενωμένοι οι παίκτες κόντρα στους οπαδούς και προσωρινή διακοπή αγώνα

Νέο επεισόδιο ρατσισμού σε γήπεδο στην Αγγλία.

Στο 37ο λεπτό της συνάντησης Χάρτπουλ-Ντόβερ Victoria Park, για την 5η κατηγορία, όταν ο Ίνιχ Έφιονγκ, Άγγλος με καταγωγή από τη Νιγηρία, έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με ένα πέναλτι και θέλησε να πανηγυρίσει, οι οπαδοί της οικοδέσποινας άρχισαν να «βγάζουν»… κραυγές πιθήκων.

Οι παίκτες της Χάρτπουλ, άμεσως «έτρεξαν» να ηρεμήσουν τους οπαδούς τους, αλλά υπήρξε το αντίθετο αποτέλεσμα, μιας και οι προσβολές απευθύνθηκαν και στους δικούς του παίκτες, όπως σημειώνει η Gazzetta Dello Sport. Κύριος στόχος ήταν ο μέσος Γκας Μαφούτα.

Το παιχνίδι σταμάτησε για δέκα λεπτά. «Ήθελα να αποσύρω την ομάδα από το γήπεδο, παρά το γεγονός ότι ήμασταν μπροστά στο σκορ», δήλωσε ο προπονητής της Ντόβερ, Άντι Χεσεθάλερ στο τέλος του αγώνα. «Μίλησα για αυτό με τον Κρεγκ Χίγκνετ, προπονητή της Χάρτπουλ, και συμφώνησε. Ήταν οι παίκτες που επέμεναν να ξαναρχίσουν το παιχνίδι».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE