Σεισμική δόνηση 6,4 ρίχτερ στην Ινδονησία, κανένας κίνδυνος για τσουνάμι

Σεισμική δόνηση 6,4 ρίχτερ στην Ινδονησία, κανένας κίνδυνος για τσουνάμι

Σεισμική δόνηση 6,4 βαθμών ταρακούνησε την ανατολική επαρχία της Ινδονησίας Μαλούκου την Κυριακή, χωρίς να εκδοθεί ειδοποίηση για τσουνάμι, ανακοίνωσε η υπηρεσία μετεωρολογίας και γεωφυσικής.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 2:53 τα ξημερώματα, τοπική ώρα (22:53 ώρα Ελλάδας) με επίκεντρο 165χλμ βορειοδυτικά της επαρχίας Μαλούκου Τενγκάρα Μπαράτ και με εστιακό βάθος 11χλμ, τόνισε ο Μουχαμάντ Φάντιλα, αρμόδιος αξιωματούχος της υπηρεσίας στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Πρόσθεσε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE