Έπεσε ο Ναδάλ

Έπεσε ο Ναδάλ

Στο έδαφος βρέθηκε ο Ραφαελ Ναδαλ κάνοντας τους πάντες να ανησυχήσουν

Ο αριστερόχειρας Ισπανός βρισκόταν στο γήπεδο μαζί με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, όταν πάτησε άσχημα το αριστερό του πόδι και έπεσε κάτω. Έμεινε, μάλιστα, στο έδαφος αρκετά λεπτά και στη συνέχεια έβαλε πάγο στον αστράγαλό του. Η προπόνηση, φυσικά, διακόπηκε, όμως δεν φάνηκε το πρόβλημα να είναι πολύ σοβαρό.

Κάτι τέτοιο επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του παίκτη. "Ο αστράγαλος φαίνεται εντάξει, αλλά θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα", ήταν τα λόγια του. Ο Ράφα περνάει μπάι τον πρώτο γύρο του Miami Open, που ξεκινάει αύριο, οπότε έχει λίγες μέρες στη διάθεσή του για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του. Στον δεύτερο γύρο θα παίξει με Νικολάς Αλμάγρο ή Σέργκι Στακόφσκι.

Στο μεταξύ, ο Νο.3 τενίστας στον κόσμο ανακοίνωσε ότι επιστρέφει τον Ιούνιο (15-21) στο τουρνουά του Queen's (ΑΤΡ 500 από φέτος) μετά από τέσσερα χρόνια και θα προσπαθήσει να συνηθίσει το χόρτο εν όψει Wimbledon. Εκεί θα συναντήσει μεταξύ άλλων τους Άντι Μάρεϊ, Σταν Βαβρίνκα, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Λέιτον Χιούιτ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE