Καυστικό ποστάρισμα για το ματς με τον Ερμή – «Κυπριακό ποδόσφαιρο Β΄ κατηγορίας SOS»

Καυστικό ποστάρισμα για το ματς με τον Ερμή – «Κυπριακό ποδόσφαιρο Β΄ κατηγορίας SOS»

Καυστικό ποστάρισμα από τον Ακρίτα Χλώρακας, μετά το ισόπαλο 2-2 με αντίπαλο τον Ερμή, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας (Β΄ Όμιλος).

Αναλυτικά το μήνυμα της Παφιακής ομάδας:

«ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ… ΣΗΜΕΡΑ!!!

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΛΑ 3 ΣΗΜΕΙΑ!!!

1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΧΛΩΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ!!!

2. ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 1000%

3. KYΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2019!!!

S.O.S!!!!!!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE