Θα αντιδράσουμε αν αποδειχτεί ότι to Ιράν ευθύνεται για την επίθεση στην Αράμκο λέει Σαουδάραβας Υφυπουργός

Θα αντιδράσουμε αν αποδειχτεί ότι to Ιράν ευθύνεται για την επίθεση στην Αράμκο λέει Σαουδάραβας Υφυπουργός

Η Σαουδική Αραβία θα προχωρήσει στα κατάλληλα βήματα για να απαντήσει στην επίθεση εναντίον των πετρελαϊκών εγκαταστάσεών της, εάν, όπως αναμένεται, η σαουδαραβική έρευνα επιβεβαιώσει ότι το Ιράν ευθύνεται, έγινε γνωστό σήμερα από έναν ανώτερο αξιωματούχο. 


Ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντέλ αλ Τζουμπέιρ δήλωσε ότι η έρευνα θα αποδείξει πως οι επιθέσεις της 14ης Σεπτεμβρίου προήλθαν από τον βορρά και ότι το Ιράν φέρει ευθύνη.
 
Η Τεχεράνη αρνείται ότι ενεπλάκη. Το Ριάντ έχει ήδη πει ότι η έρευνα, έως αυτή τη στιγμή, δείχνει πως ιρανική όπλα χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση, που προήλθε από τον βορρά.
 
Η Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τους συμμάχους της για να "κάνει τα απαραίτητα βήματα" υπογράμμισε ο Τζουμπέιρ, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου, προτρέποντας τη διεθνή κοινότητα να πάρει θέση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE