Ιράκ: Δώδεκα νεκροί από έκρηξη βόμβας μέσα σε λεωφορείο στην Κερμπάλα

Ιράκ: Δώδεκα νεκροί από έκρηξη βόμβας μέσα σε λεωφορείο στην Κερμπάλα

 Δώδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν εξερράγη βόμβα σε ένα λεωφορείο, κοντά στην Κερμπάλα, την ιερή πόλη των σιιτών του Ιράκ, στα νότια της Βαγδάτης, όπως έγινε γνωστό από ιατρικές πηγές.

"Δώδεκα πολίτες σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν όταν εξερράγη η βόμβα μέσα σε ένα λεωφορείο" ανακοίνωσαν οι υγειονομικές υπηρεσίες της πόλης. Δύο εκπρόσωποι της αστυνομίας είπαν ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη ενώ το λεωφορείο βρισκόταν στη βόρεια είσοδο της πόλης.

Το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες. Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση αυτήν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.