ΚΟΝΤΙΔΗΣ: «Είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να βάλω τις κάλτσες μου» – Σπάνια συνέντευξη στην Ελπίδα Ιακωβίδου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΝΤΙΔΗΣ: «Είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να βάλω τις κάλτσες μου» – Σπάνια συνέντευξη στην Ελπίδα Ιακωβίδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κύπριος Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα, Παύλος Κοντίδης βρέθηκε ως καλεσμένος της Ελπίδας Ιακωβίδου στο πλατό του ΡΙΚ και την εκπομπή «Όμορφη μέρα, κάθε μέρα».

Ο 29χρονος ιστιοπλόος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, πως άρχισε την ιστιοπλοΐα και τους τίτλους που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα. Παράλληλα αναφέρθηκε στον τραυματισμό που είχε το 2010 στη μέση και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν δεν μπορούσε ούτε να φορέσει τις κάλτσες και τα παπούτσια του.

Παράλληλα μίλησε και για το πρωτοποριακό πρόγραμμα #TowardsTokyo, μια δική του πρωτοβουλίας μέσω της οποίας φιλοδοξεί να ενισχύει οικονομικά από τρεις έως πέντε αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020.

Δείτε σε βίντεο τι είπε στην Ελπίδα Ιακωβίδου:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Τη σημασία της περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών του Κόλπου υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο Europe-Gulf Forum στη Νέα Υόρκη. Όπως ανέφερε, η Κύπρος καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, με έμφαση μεταξύ άλλων στη συνδεσιμότητα, τη ναυτιλιακή ασφάλεια και τη διευκόλυνση των θεωρήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE