ΛΕΜΕΣΟΣ: 15χρονος μαθητής ανέσυρε μαχαίρι στο σχολείο – Απειλούσε συμμαθητές του – VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: 15χρονος μαθητής ανέσυρε μαχαίρι στο σχολείο – Απειλούσε συμμαθητές του – VIDEO

Ο 15χρονος μαθητής που ανέσυρε μαχαίρι εντός του σχολείου και απειλούσε συμμαθητές του κινδυνεύει να αποβληθεί δια παντός.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 13:30 της Πέμπτης (19/9) στο Γυμνάσιο Πολεμιδιών, σύμφωνα με τον πρόεδρο της σχολικής εφορείας Πολεμιδιών, κ. Ανδρέα Θεοδώρου.

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδώρου την Παρασκευή (20/9) στην ενημερωτική εκπομπή του ΟΜΕGA «Ενημέρωση Τώρα», με το που συνέβη το περιστατικό, καθηγητές του σχολείου οδήγησαν τον μαθητή στα γραφεία τους και πήρα το μαχαίρι.

Ο μαθητής, το πρωί της Παρασκευής (20/9) ο μαθητής αποβλήθηκε για τέσσερις ημέρες, ωστόσο κινδυνεύει με δια παντός αποβολή.

Ο κ. Θεοδώρου ανέφερε ότι ο μαθητής είχε και στο παρελθόν προβατική συμπεριφορά, από όταν ήταν σε άλλο σχολείο. Ο μαθητής μετατέθηκε στο Γυμνάσιο Πολεμιδιών την φετινή σχολική χρονιά.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ ο κ. Θεοδώρου εξήγησε ότι ο 15χρονος έτυχε στήριξης από παιδοψυχολόγος ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί και σε ίδρυμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόγραμμα SAFE: Πρόθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας η εξάντληση του €1,1 δις σε βάθος πενταετίας

Πρόγραμμα SAFE: Πρόθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας η εξάντληση του €1,1 δις σε βάθος πενταετίας

Πρόθεσή μας είναι η εξάντληση του ποσού €1,1 δισ. από το πρόγραμμα SAFE σε βάθος πενταετίας, ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, σε δηλώσεις του την Τετάρτη μετά το τέλος της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.