Τι άλλο θα ακούσουμε: 12χρονη δηλητηρίασε την μητέρα της, επειδή...

Τι άλλο θα ακούσουμε: 12χρονη δηλητηρίασε την μητέρα της, επειδή...

Ένα 12χρονο κορίτσι κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη μητέρα της ρίχνοντας χλωρίνη σε ένα ρόφημα φρούτων, επειδή εκείνη της είχε πάρει το κινητό για να την τιμωρήσει.

Το κορίτσι τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ζει στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών, φέρεται να έριξε χλωρίνη στο χυμό φρούτων που ήπιε η μητέρα του. Η γυναίκα ανυποψίαστη το ήπιε με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε πλύση στομάχου.

Το φοβερό σε αυτή την ιστορία είναι ότι όπως αποδείχθηκε η κόρη είχε προσπαθήσει να την δηλητηριάσει και άλλη φορά. Όταν η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο την πρώτη φορά είπε στους γιατρούς ότι μάλλον κατά λάθος έριξε η ίδια κάποιο απορρυπαντικό στο χυμό της. Η άτυχη μητέρα που είδε το περιστατικό να επαναλαμβάνεται κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Μετά από πιέσεις και αφού επενέβη η αστυνομία, αποκαλύφθηκε ότι η 12χρονη ήθελε να εκδικηθεί την μητέρα της επειδή της είχε πάρει το i-phone της… Τι άλλο θα ακούσουμε;


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE