Κουνά το δάκτυλο ο ΠτΔ- 'Δεν είναι οι συνδικαλιστές που κυβερνούν'

Κουνά το δάκτυλο ο ΠτΔ- 'Δεν είναι οι συνδικαλιστές που κυβερνούν'

Δεν είναι οι συνδικαλιστές που κυβερνούν, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης κληθείς να σχολιάσει τη στάση των εκπαιδευτικών οργανώσεων, σημειώνοντας ωστόσο ότι σέβεται απόλυτα τις οργανώσεις και τους αγώνες τους.

 Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο συναυλίας για τον Μάριο Τόκα, στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κληθείς να σχολιάσει τα όσα τεκταίνονται στον τομέα της Παιδείας με τη στάση εργασίας των εκπαιδευτικών συνδικαλιστικών οργανώσεων, είπε ότι «είναι καιρός να συνειδητοποιήσουν κάποιοι ότι δεν είναι οι συνδικαλιστές που κυβερνούν, αλλά, με βάση το Σύνταγμα, εκείνος που ο λαός ορίζει για να αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου.

Σέβομαι απόλυτα τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, σέβομαι τους αγώνες τους για διασφάλιση των συμφερόντων των μελών τους, αλλά να καθορίζουν ή να αποφασίζουν ποια είναι η πολιτική που το κράτος θα αποφασίσει, όταν μάλιστα πέρσι με δική τους συγκατάθεση η Βουλή με συντριπτική πλειοψηφία έχει υιοθετήσει σχετικούς κανονισμούς, μου είναι αδιανόητο φέτος, ή μόλις ξεκινήσει η χρονιά, αντί να επικεντρωθούν στο τι είναι αυτό που θα ωφελήσει τα παιδιά μας, η προσπάθεια είναι να επιβάλουν όρους.

Δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές ανάλογες συμπεριφορές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αναμένει αποτέλεσμα από τη συνάντηση της Ντι Κάρλο στην Άγκυρα ο ΠτΔ - Το σχόλιό του για την εγκληματική οργάνωση

Αναμένει αποτέλεσμα από τη συνάντηση της Ντι Κάρλο στην Άγκυρα ο ΠτΔ - Το σχόλιό του για την εγκληματική οργάνωση

Σε αναμονή για ενημέρωση αναφορικά με τις επαφές της Αναπληρώτριας ΓΓ των ΗΕ βρίσκεται η Κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE