ΛΑΡΝΑΚΑ – ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση του 35χρονου μοτοσικλετιστή

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση του 35χρονου μοτοσικλετιστή

Παραμένει σταθερή η κατάσταση του 35χρονου μοτοσικλετιστή που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (14/09) στον δρόμο Κιτίου – Μαζωτού.

Όπως πληροφορούμαστε, έγινε προσπάθεια ώστε να αποσωληνωθεί ο άτυχος άνδρας, ωστόσο, ανέβασε πίεση με τους θεράποντες ιατρούς να κρίνουν πως πρέπει να διασωληνωθεί και πάλι.

Το ευχάριστο, ωστόσο, είναι ότι η κατάστασή του δεν παρουσίασε επιδείνωση.

Όπως είχαμε σημειώσει σε ρεπορτάζ μας την περασμένη Κυριακή (15/09) ευτυχώς ο μοτοσικλετιστής έφερε κράνος κατά την σύγκρουση με το αυτοκίνητο, κάτι που όπως μας είχε αναφερθεί από αρμόδιο πρόσωπο «πιθανόν να αποδείχθηκε σωτήριο γιατί θα μπορούσε να κτυπήσει μοιραία».

Θυμίζουμε ότι οπτικό υλικό που εξασφαλίστηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης περιπτέρου στο σημείο όπου σημειώθηκε η σύγκρουση, παρουσιάζει οδηγός οχήματος ιδιωτικής χρήσης που είχε κατεύθυνση από τον Μαζωτό προς το Κίτι, να επιχειρεί να στρίψει δεξιά χωρίς να σταματήσει ή να κάνει alt. Το αποτέλεσμα ήταν να ανακόψει την πορεία του δικυκλιστή που κινείτο με κάποια ταχύτητα και είχε κατεύθυνση από το Κίτι προς τον Μαζωτό.

Αν και το τροχαίο δεν ήταν θανατηφόρο, ο 38χρονος οδηγός του οχήματος ιδιωτικής χρήσης είχε συλληφθεί και αφού πρώτα έδωσε κατάθεση, αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE