ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη της 15χρονης Μαρίας - Λείπει από το σπίτι της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη της 15χρονης Μαρίας - Λείπει από το σπίτι της -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από την κατοικία της στο Ζακάκι, Λεμεσός, από τις 9.15 το πρωί της Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2019, η πιο κάτω εικονιζόμενη Θεοφανώ Μαρία Γερασίμου, ηλικίας 15 ετών.

Η 15χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.55μ., με μπλε και μωβ χρώματος μαλλιά.

Κατά την αποχώρηση της από την οικία της, η 15χρονη φορούσε γκρίζο κολάν παντελόνι και μαύρη κοντομάνικη φανέλα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Ανασφάλεια, αναβρασμός αλλά και ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους πολίτες λόγω των απανωτών περιστατικών που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των οποίων, απόπειρες φόνου, δολοφονίες αλλά και άγριες συμπλοκές σε πολυσύχναστους δρόμους μεταξύ αλλοδαπών, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα προς τον λαό προέβη σε απρόσμενη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, την περασμένη Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE