ΛΑΡΙΣΑ: Πέθανε την ώρα που καβγάδιζε με τον γείτονά του

ΛΑΡΙΣΑ: Πέθανε την ώρα που καβγάδιζε με τον γείτονά του

Προδομένος από την καρδιά του «έφυγε» ένας 72χρονος, την ώρα που καυγάδιζε με τον γείτονά του.

Για λόγους που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, ο 72χρονος ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στη συνοικία Ταμπάκικα, νωρίς το βράδυ της Τετάρτης 18/9 είχε φραστικό επεισόδιο με γείτονά του.

Την ώρα του φραστικού επεισοδίου με τον γείτονά του, ο 72χρονος έχασε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την «Ελευθερία», όπως γράφει το onlarissa.gr, παρά τις προσπάθειες γιατρού Κινητής Μονάδας του ΕΚΑΒ, ο 72χρονος δεν επανήλθε ενώ κατά τη διακομιδή του στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τώρα οι αρχές εξετάζουν τους λόγους για τους οποίους ο γείτονας ανέβηκε στο σπίτι του 72χρονου, όπως και τα αίτια του φραστικού επεισοδίου μεταξύ των δύο γειτόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουριγκού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»

Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουριγκού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»

Στις ενέργειες της Κυβέρνησης για εκσυγχρονισμό του κράτους αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE