Στο προεδρικό οι οργανωμένοι γονείς - Συζητούν τα προβλήματα στην παιδεία

Στο προεδρικό οι οργανωμένοι γονείς - Συζητούν τα προβλήματα στην παιδεία

Διάφορα θέματα που αφορούν την παιδεία συζητούν το πρωί της Πέμπτης (19/9) οι Πρόεδροι των οργανωμένων γονέων Μέσης και Δημοτικής Εκπαίδευσης, Κυριάκος Νικηφόρου και Σωτήρης Χριστοφή, αντίστοιχα, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Η συνάντηση πραγματοποιείται, στις 11:15, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι δύο Πρόεδροι των οργανωμένων γονέων θα καταθέσουν στη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη τις σκέψεις τους, τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους για τα όσα γίνονται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι κ.κ. Νικηφόρου και Χριστοφή θα ακούσουν τι έχει να τους πει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και μετά, αναλόγως, θα τοποθετηθούν .

Όπως ανέφεραν στο ΚΥΠΕ οι ίδιες πηγές, τη συνάντηση αυτή όρισε το Προεδρικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE