Τι ζήτησε η Ομόνοια από την ηγεσία της ΚΟΠ για Γιώργο Νικολάου και τι απάντηση πήρε

Τι ζήτησε η Ομόνοια από την ηγεσία της ΚΟΠ για Γιώργο Νικολάου και τι απάντηση πήρε

Κύριο θέμα συζήτησης της επίσημης Ομόνοιας με την ΚΟΠ, ήταν η διαιτησία του Γιώργου Νικολάου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα».

Όπως ενημέρωσαν με ανακοίνωση τους οι «πράσινοι»:

«Στο πλαίσιο της συνάντησης ζητήσαμε την παραδειγματική τιμωρία του Γιώργου Νικολάου για τα σοβαρά και εξόφθαλμα λάθη του, που είχαν ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του αποτελέσματος. Η ΚΟΠ ανέφερε πως αντιμετωπίζει το όλο θέμα με μεγάλη σοβαρότητα. Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αποφάσεις και ενέργειες της τις αμέσως επόμενες μέρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγινε η συνάντηση με την ηγεσία της ΚΟΠ και την Primetel – Τι λέχθηκε και το μήνυμα στον κόσμο ενόψει Απόλλων

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE