Απίστευτο κράξιμο Λιάγκα – Σκορδά σε Καζαριάν –  Πρωτοφανής συμπεριφορά – VIDEO

Απίστευτο κράξιμο Λιάγκα – Σκορδά σε Καζαριάν –  Πρωτοφανής συμπεριφορά – VIDEO

Η Ειρήνη Καζαριάν, η νικήτρια του περσινού Greece’s Next Top Model, θα παίξει στη θεατρική παράσταση Κούκλες που θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν στις πρόβες την Ειρήνη Καζαριάν και προσπάθησαν να μιλήσουν μαζί της για την ενασχόλησή της με το θέατρο και τον ρόλο της στην παράσταση.

Αυτό που κατέγραψαν οι κάμερες, όμως, δεν έχει ξανασυμβεί.

Βεβαίως, στις εκπομπές «Το Πρωινό» και «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» τόσο οι παρουσιαστές όσο και οι συνεργάτες τους, σχολίασαν πολύ αρνητικά την στάση της Καζαριάν.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE