Έστειλε ΜΗΝΥΜΑ για ΔΥΟ διαιτητές ο Απόλλωνας

Έστειλε ΜΗΝΥΜΑ για ΔΥΟ διαιτητές ο Απόλλωνας

Η διοίκηση του Απόλλωνα, φέρεται να έστειλε μήνυμα στους αρμόδιους της διαιτησίας, ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι με την Ομόνοια στη Λευκωσία. 

Συγκεκριμένα τους είπαν, ότι δεν επιθυμούν να οριστεί κάποιος εκ των Βασίλη Δημητρίου και Τιμόθεου Χριστοφή στο εν λόγω παιχνίδι.

Επειδή υπήρξε σφοδρή αντίδραση της Ομόνοιας για τα διαιτητικά λάθη που έγιναν εναντίον της στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας λαμβάνει προληπτικά μέτρα για το παιχνίδι στο ΓΣΠ.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE