Θετική η διακοπή για τον Απόλλωνα

Θετική η διακοπή για τον Απόλλωνα

Mε τους διεθνείς να είναι απών η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Απόλλωνας για τον αγώνα με την Ανόρθωση.

 Οι γαλάζιοι αυτό που θέλουν είναι στον επόμενο αγώνα να καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι ιδιαίτερα θετική για την ομάδα του Απόλλωνα μια και ο Ρομπερ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.